20 сент. 2019 г., 09:23

Болка 

  Поэзия
343 0 0

Усещала съм много болка

Но няма по - голяма от тази

Да знам, че си наблизо

А да не мога да те видя. 

 

Да знам, че си наблизо

А да си толкова далеч.

 

Да искам да те докосна

А да не мога.

 

Как минава тази болка?

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??