Jul 29, 2009, 11:06 AM

Болката ми по въздуха ще се усеща 

  Poetry » Love
874 1 1

Удари ме – нека по-силно ме боли…

Удари ме пак… да пищя от болка…

Ала ще е тихо… в душата ми...

И думичка не ще отроня...

Защото там… в сърцето ми, болката е триста пъти по-голяма…

И спира дъха ми... спира кръвта ми...

Спирам да живея…

… после ще се събудя... някъде – на друго място...

И ще бъде мрак… и ще боли…

Очите ми ще изгарят… тялото ми ще гори…

Болката ми по въздуха ще се усеща…

А ти ще дишаш… три последни глътки въздух си вземи…

... после в моя Ад ще гориш и ти!

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??