Удари ме – нека по-силно ме боли…
Удари ме пак… да пищя от болка…
Ала ще е тихо… в душата ми...
И думичка не ще отроня...
Защото там… в сърцето ми, болката е триста пъти по-голяма…
И спира дъха ми... спира кръвта ми...
Спирам да живея…
… после ще се събудя... някъде – на друго място...
И ще бъде мрак… и ще боли…
Очите ми ще изгарят… тялото ми ще гори…
Болката ми по въздуха ще се усеща…
А ти ще дишаш… три последни глътки въздух си вземи…
... после в моя Ад ще гориш и ти!
© Михаела Todos los derechos reservados