Казва ти, че те обича
и във тебе тя се врича.
Постоянно мисли си за теб
и за никой друг човек.
Мечтае с теб да бъде
и любовта ви да пребъде,
а ти и вярваш от сърце -
много странно за мъже.
Само че има и проблеми -
лесно настроенията си мени
и изведнъж от нейното момче
ставаш поредното "мече".
Казва ти да я оставиш,
едва ли не да я забравиш.
Питаш се какво ли следва
и кого ли тя сега преследва.
Очевидно с тебе си играе
и в момента другиго ласкае.
Използва те като хартийка,
това е то - жената бояджийка.
Сега тук пред вас заставам
и от първо лице ви питам -
струва ли си да продължавам,
или е време с друга да опитам?
© Владимир Ганчев All rights reserved.