6 июн. 2009 г., 21:04

Бояджийка 

  Поэзия » Другая
685 0 4

Казва ти, че те обича

и във тебе тя се врича.

Постоянно мисли си за теб

и за никой друг човек.

 

Мечтае с теб да бъде

и любовта ви да пребъде,

а ти и вярваш от сърце -

много странно за мъже.

 

Само че има и проблеми -

лесно настроенията си мени

и изведнъж от нейното момче

ставаш поредното "мече".

 

Казва ти да я оставиш,

едва ли не да я забравиш.

Питаш се какво ли следва

и кого ли тя сега преследва.

 

Очевидно с тебе си играе

и в момента другиго ласкае.

Използва те като хартийка,

това е то - жената бояджийка.

 

Сега тук пред вас заставам

и от първо лице ви питам -

струва ли си да продължавам,

или е време с друга да опитам?

© Владимир Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??