Nov 7, 2009, 12:32 AM

Брат за брат 

  Poetry » Other
1267 0 0

Спомняш ли си - и ние бяхме деца,

и ние играехме и тичахме там,

и ние имахме безгрижни лица,

и нито един от нас не беше сам!

 

Обърни се сега назад в годините -

колко пъти си бягал от себе си,

колко много си наранявал роднините

и си им оставял дълбоки белези!

 

Хората ни сочеха, защото знаеха,

че с тебе няма да сме като тях.

Годините бавно си преминаха,

но все още чувам техния смях!

 

 

© Димитър Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??