Dec 10, 2019, 12:00 PM  

Братко 

  Poetry » For kids
1518 1 15

 

 

Батко съм, батко!

Мъничко братче

роди ми се през нощта.

Кроткият пламък

в очите на тате

пали и мен да летя.

Още е крехко,

проплаква ú в скута,

търси на мама гръдта,

Галя главичката,

толкова сладка,

гушкам го с гордост и знам-

мама и мен така е люляла,

без да си жали съня.

Всичко би дала за двама ни,

всичко, и повече от това..

 

Ще те закрилям докато пораснеш,

моята силна ръка стискай уверено,

вярвай ми, братко,

с теб съм до края на света.

 

 

© Светличка All rights reserved.

The work is a contestant:

Детски космос »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??