Sep 16, 2012, 7:32 PM

Бурлаки на Волге 

  Poetry » Other
843 0 0

тъй съм затънала

до уши в тинята

дърпайки сала 

с твоето име

късайки с пукане

ставните капсули

плюейки кървави

жилести храчки

от напрежение

скърца кръстецът ми

и изпотявам се

чак под мъжеца

и ми е жадно

като в пустиня съм

и ми е хладно

чак до простиване

а ти се дърпаш

с твърдо упорстване

тъпо съмнение

пуснало котвища

на водораслите сграбчил стъблата и 

със недоверие клатиш веслата си

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??