Стоя и плача, а с мен плаче и небето!!!
Стичат се сълзите, любопитно опознаващи лицето!!!
Светкавици разсичат небето, а спомени разсичат сърцето!
Гръмотевици пронизват тишината, а в мен мъката пронизва душата!!!
© Катерина Симеонова All rights reserved.