20 nov 2008, 19:54

Буря до мен и в мен!!! 

  Poesía » De amor
631 0 0
 

 

Стоя и плача, а с мен плаче и небето!!!

Стичат се сълзите, любопитно опознаващи лицето!!!

Светкавици разсичат небето, а спомени разсичат сърцето!

Гръмотевици пронизват тишината, а в мен мъката пронизва душата!!!

 

© Катерина Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??