Dec 11, 2009, 12:49 AM

Бурята - това съм аз 

  Poetry » Love
729 0 1

                                        на Перо

01.07.2009

 

Дъждът вали и земята трепери.

Капките падат една по една и

пълнят локвите, в които стъпваш.

Да можех да видя дъжда по лицето ти.

Да бе възможно капките дъжд

да се докосват до теб като целувки...

Моите целувки!

 

Затвори очи.

 

Представи си, че те целувам.

Нека капките дъжд са моите целувки.

Вятърът, който вее зловещо - това съм аз.

Прегръщам те.

 

Затвори очи и ми повярвай.

 

Бурята - това съм аз.

 

© Михаела Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??