Apr 3, 2010, 4:58 PM

Бяло 

  Poetry
658 0 2

 

Днес избрах карамфили
за моята мъничка дама.
Бели и кичести... чисти.
Тя на рози се е наситила,
освен това имат бодли.

 

Днес избрах карамфили,
защото са трайни,
а кокичетата били преминали.

 


                                    14.03

© Валентин Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??