3.04.2010 г., 16:58 ч.

Бяло 

  Поезия
659 0 2

 

Днес избрах карамфили
за моята мъничка дама.
Бели и кичести... чисти.
Тя на рози се е наситила,
освен това имат бодли.

 

Днес избрах карамфили,
защото са трайни,
а кокичетата били преминали.

 


                                    14.03

© Валентин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??