May 8, 2009, 6:39 AM

Бяло мълчание 

  Poetry » Phylosophy
579 0 2

Мълчание в бяло,

мълчание и тайна една,

полегнали в докосването едва

на нощта и деня.

 

Мълчание гордо

и разминаване със нежността,

родена в мига на отдаването

на порива и слабостта.

 

Мълчание мъдро,

пристигнало със есента,

застинало - самотно и гордо

при спомена за младостта.

 

Толкова натрупани мълчания,

застинали в очите ни,

разкъсващи в мига на раздялата!

... Да ги разровим ли?...

© Ваня Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??