Jan 14, 2010, 7:08 PM

Бъдеще 

  Poetry » Other
543 0 2

Кой каквото ще да казва,

аз си знам какво ще стане.

Каквото и да ми доказват,

ще спечеля твоето внимание!

 

Колкото и ще да е далече

този така жадуван Берлин -

не ме интересува хич,

щом ти си моят любим.

 

Знам, че съдбата е отредила

един  до друг да са ни местата.

Ако щете казвайте, че се е напила,

но така стоят нещата.

 

Дори и да е след години,

аз наистина ще те целувам

и от разни там гадини

до лудост ще ревнувам.

 

Ще те прегръщам до полуда,

ще се държим и за ръце,

до тебе ще се будя,

сърцата ни ще са едно сърце!

 

До тебе вечер ще заспивам,

в тебе  нежно ще се гуша,

с теб от смях ще се заливам

и как пееш винаги ще слушам.

 

Вечно ще сме двама с тебе,

ще делим и радост, и тъга

и по всяко време

ще съм най-щастлива на света.

 

Постоянно ще казвам, че те обичам,

ще ми го повтаряш и ти ,

но сега след мечтата си трябва да тичам,

докато съдбата не реши.

 

Да стигна до Берлин,

да се съберат душите ни чисти

и животите ни в един,

и любовта ни да се разлисти!

© Т.Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??