Кой каквото ще да казва,
аз си знам какво ще стане.
Каквото и да ми доказват,
ще спечеля твоето внимание!
Колкото и ще да е далече
този така жадуван Берлин -
не ме интересува хич,
щом ти си моят любим.
Знам, че съдбата е отредила
един до друг да са ни местата.
Ако щете казвайте, че се е напила,
но така стоят нещата.
Дори и да е след години,
аз наистина ще те целувам
и от разни там гадини
до лудост ще ревнувам.
Ще те прегръщам до полуда,
ще се държим и за ръце,
до тебе ще се будя,
сърцата ни ще са едно сърце!
До тебе вечер ще заспивам,
в тебе нежно ще се гуша,
с теб от смях ще се заливам
и как пееш винаги ще слушам.
Вечно ще сме двама с тебе,
ще делим и радост, и тъга
и по всяко време
ще съм най-щастлива на света.
Постоянно ще казвам, че те обичам,
ще ми го повтаряш и ти ,
но сега след мечтата си трябва да тичам,
докато съдбата не реши.
Да стигна до Берлин,
да се съберат душите ни чисти
и животите ни в един,
и любовта ни да се разлисти!
© Т.Т. Всички права запазени