Aug 15, 2010, 9:04 PM

Бъркотия 

  Poetry
435 0 2

Живеем като в долнопробна драма.

Навсякъде

е пълна бъркотия,

обрасла с мъхове и мухъл.

Всеки ден се срещаме

с лицемерни и безочливи хлапаци,

които само мачкат и

разбиват

беззащитните души на тротоара.

 

14.08.10 г.

© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??