15 авг. 2010 г., 21:04

Бъркотия 

  Поэзия
434 0 2

Живеем като в долнопробна драма.

Навсякъде

е пълна бъркотия,

обрасла с мъхове и мухъл.

Всеки ден се срещаме

с лицемерни и безочливи хлапаци,

които само мачкат и

разбиват

беззащитните души на тротоара.

 

14.08.10 г.

© Кристиан Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??