Jan 4, 2020, 9:26 PM

* * * 

  Poetry » Other
684 1 3

Не звъни телефонът, оглушал от мълчание, 

във слушалката дишам, но не ти се обаждам. 

Не разбра ли, копнежът е на инч разстояние, 

а мечтите-химери упоени са с жажда. 

 

Милиони надежди ще останат без музика. 

Аз не звънкам, а ти все си правиш оглушки. 

Вън снегът ще превземе тишината ни слузеста, 

януарски се крие в заснежени вихрушки. 

© Елия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??