Не звъни телефонът, оглушал от мълчание,
във слушалката дишам, но не ти се обаждам.
Не разбра ли, копнежът е на инч разстояние,
а мечтите-химери упоени са с жажда.
Милиони надежди ще останат без музика.
Аз не звънкам, а ти все си правиш оглушки.
Вън снегът ще превземе тишината ни слузеста,
януарски се крие в заснежени вихрушки.
© Елия Todos los derechos reservados