Dec 27, 2016, 12:54 PM  

*** 

  Poetry » Free verse, Other
778 0 5

Ето ме гола пред теб.

Ще погледнеш ли в същността ми

или ще се вторачиш нищо не разбиращ в очите ми.

Искам с памук да извадя душата ти, но нея я няма.

 

***

 

Като цвете избуяло на гроб.

Цъфнало сред всичко мъртво.

Тук тишината цари.

А слънцето е за всички.

© Ивелина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??