Feb 3, 2013, 9:58 AM

* * * 

  Poetry
369 0 0

във вечната борба

да се преборим

с любовта си

утолихме вечната жажда

и копнежът се роди отново,

и страхът ти от неизбежното

не се укроти

трепета на вълнуващото

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??