3 feb 2013, 9:58

* * * 

  Poesía
359 0 0

във вечната борба

да се преборим

с любовта си

утолихме вечната жажда

и копнежът се роди отново,

и страхът ти от неизбежното

не се укроти

трепета на вълнуващото

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??