Душата ми е незаглъхваща камбана,
която носи късче късно ехо...
Ослушах се! Нима съм оглушала?!
Щом нейните молитви беззаветно
не ще останат чути в битието?
Душата ми е късче от небето,
където често се надбягват ветровете.
Ослушах се! Нима съм ослепяла?
Та... все не мога да усетя свободата...
© Нели All rights reserved.