Целуни ме с поглед
Целуни ме с поглед, с устни!
Светлината ми дари!
Донеси ми утрините сини
и вълшебните мечти!
Не допускай да съм тъжна!
Говори ми за любов!
Нека всяка малка тайна
във сърцето да е зов!
Целуни ме с поглед, с устни
в този ден и в този час!
Нека спрелите минути
носят щастие за нас!
Тази обич невъзможна
от сърцето ми вземи!
Тя е толкова безкрайна,
с нея ти ме прегърни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.