19.09.2023 г., 14:10 ч.

Целуни ме с поглед 

  Поезия » Любовна
253 1 2

     

  Целуни ме с поглед  

 

Целуни ме с поглед, с устни!

Светлината ми дари!

Донеси ми утрините сини

и вълшебните мечти!

 

Не допускай да съм тъжна!

Говори ми за любов!

Нека всяка малка тайна

във сърцето да е зов!

 

Целуни ме с поглед, с устни

в този ден и в този час!

Нека спрелите минути

носят щастие за нас!

 

Тази обич невъзможна

от сърцето ми вземи!

Тя е толкова безкрайна,

с нея ти ме прегърни!

         Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??