Feb 23, 2007, 5:11 PM

Целувка за винаги 

  Poetry
975 0 7

Целувка за винаги

 

Тази целувка е вечна и вечно за тебе,

дори и на сън те целувам с копнеж,

тази целувка за мене е хубаво бреме,

нещо различно, като хубав бодеж.

Мечтая с години за теб и за твоите устни,

за твоите хубави тъмни очи,

за твоята мила и нежна усмивка,

въобще за целият ти…

Когато желая, за тебе аз мога да пиша,

когато поискам, мога да спра,

но всичко това го правя с въздишка.

Дори мога за теб да умра…

© Анелия Овчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??