Целувка за винаги
Тази целувка е вечна и вечно за тебе,
дори и на сън те целувам с копнеж,
тази целувка за мене е хубаво бреме,
нещо различно, като хубав бодеж.
Мечтая с години за теб и за твоите устни,
за твоите хубави тъмни очи,
за твоята мила и нежна усмивка,
въобще за целият ти…
Когато желая, за тебе аз мога да пиша,
когато поискам, мога да спра,
но всичко това го правя с въздишка.
Дори мога за теб да умра…
© Анелия Овчарова Todos los derechos reservados