Oct 8, 2008, 11:06 AM

Целувката на вятъра 

  Poetry
863 0 6

ЦЕЛУВКАТА НА ВЯТЪРА

 

Поканих вятъра на среща,

надявах се да дойдеш ти.

Целувката му бе гореща,

повярвах, че съм с теб. Почти...

 

Почервеня единствено небето,

избухна пламналата ми коса.

Когато се целунат ветровете,

се случват бури. Или чудеса...

© Мария Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??