ЦЕЛУВКАТА НА ВЯТЪРА
Поканих вятъра на среща,
надявах се да дойдеш ти.
Целувката му бе гореща,
повярвах, че съм с теб. Почти...
Почервеня единствено небето,
избухна пламналата ми коса.
Когато се целунат ветровете,
се случват бури. Или чудеса...
© Мария Ризова Всички права запазени