Dec 17, 2015, 6:32 PM

*** 

  Poetry » Love
285 0 0

Минах по всички пътеки

босонога и доверчива,

като костенурките носех със себе си

своя покрив – мечтата за щастие

и се стремях към страната на

принца си….

Е, Принце,

Къде си?

По пътя раздадох мечтата си,

Защото ти имаш палат

и ме чакаш, Принце,

вече знам,

но не в този свят!

 

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??