17.12.2015 г., 18:32 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
290 0 0

Минах по всички пътеки

босонога и доверчива,

като костенурките носех със себе си

своя покрив – мечтата за щастие

и се стремях към страната на

принца си….

Е, Принце,

Къде си?

По пътя раздадох мечтата си,

Защото ти имаш палат

и ме чакаш, Принце,

вече знам,

но не в този свят!

 

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??