Nov 22, 2011, 11:01 PM

Чаках те 

  Poetry » Love
712 0 1

           ЧАКАХ ТЕ

 

Чаках те  да се върнеш с огън.

Старият вятър сега те довя.

Със сърце, потънало в тръни,

бели надежди в тях ще ловя.

 

Покрила си с крем старите бръчки,

от очите ти вече не греят слънца.

По мода косите си сресала в съчки,

мед не капе от устни, а отрова зърна.

 

Пак сме на чаша старо вино,

в него кипи страстна любов.

Горчи ни то, като на кино...

Да тръгна след тебе дали съм готов?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това "кино" вярно, че се римува с "вино" ама някак не му е мястото там- малко безмислие се получава...
Random works
: ??:??