29.12.97
Чакам...
На целувката ти нежния разкош
аз чакам с трепет всяка нощ
и сякаш пак съм на петнадесет години,
изпълнена с чувства, влюбена и синя.
Като момиче малко чакам те сега
и сякаш този свят е на шега,
когато пак явиш се в моята мечта
или тайничко прокраднеш се в съня.
Тогава вглеждам се в очите сини -
ясни с цвят на морски дълбини
и искам този топъл миг да продължи,
а той се свършва на сутринта, уви.
© Поли Тодорова All rights reserved.