10 сент. 2008 г., 16:06

Чакам... 

  Поэзия » Любовная
677 0 6

     29.12.97

             Чакам...

 

На целувката ти нежния разкош

аз чакам с трепет всяка нощ

и сякаш пак съм на петнадесет години,

изпълнена с чувства, влюбена и синя.

 

 

Като момиче малко чакам те сега

и сякаш този свят е на шега,

когато пак явиш се в моята мечта

или тайничко прокраднеш се в съня.

 

 

Тогава вглеждам се в очите сини -

ясни с цвят на морски дълбини

и искам този топъл миг да продължи,

а той се свършва на сутринта, уви.

© Поли Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??