Nov 8, 2012, 8:32 PM

Чаша горчиво кафе 

  Poetry » Other
614 0 0

Чаша горчивo кафе

 

Налей ми чаша кафе!

И моля те, нека е черно и гъсто!

Без захар, тръпчиво кафе.

Ще го преглътна дори да е късно.

 

Налей го! Недей да стоиш!

И по-страшни неща съм изпила.

А глътки недей да броиш!

Ти знаеш ли колко съм скрила?

 

Единствено с малко любов

ти черното би ли подправил?

Но нямаш ли сила, недей,

все пак кафето направи.

© Сабина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??