Jan 17, 2021, 10:23 AM

Част от мига 

  Poetry » Love, Landscape
425 0 0

Погледни към мен,

само веднъж погледни…

и ще бъда пленен

от твойте небесни очи!

 

Дори за част от мига

твоя поглед да срещна,

във вечността ще горя,

във нашата бездна!

 

Сънят е към края си,

бавно отварям очи,

отново прошепвам си:

– само веднъж погледни…

© Димитър Попов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??