17.01.2021 г., 10:23 ч.

Част от мига 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
426 0 0

Погледни към мен,

само веднъж погледни…

и ще бъда пленен

от твойте небесни очи!

 

Дори за част от мига

твоя поглед да срещна,

във вечността ще горя,

във нашата бездна!

 

Сънят е към края си,

бавно отварям очи,

отново прошепвам си:

– само веднъж погледни…

© Димитър Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??