Jul 25, 2009, 11:04 AM

Черен свят 

  Poetry » Other
489 0 2

 

Черно слънце изгрява в черен ден.

Черни хора в токсични думи се оплитат.

С черни очи гледат черно на света,

а черна кръв във вените им скита.

 

Черни устни целуват други в нощта.

Любов отровна убива с черните си ръце,

а зад ъгъла на пустия им черен свят

лежи черен ангел с мъртво черно сърце.

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??