Черно слънце изгрява в черен ден.
Черни хора в токсични думи се оплитат.
С черни очи гледат черно на света,
а черна кръв във вените им скита.
Черни устни целуват други в нощта.
Любов отровна убива с черните си ръце,
а зад ъгъла на пустия им черен свят
лежи черен ангел с мъртво черно сърце.
© Сюзън Смърт Все права защищены