Jan 10, 2008, 1:10 AM

Черновички 

  Poetry » Humour
890 0 8

ЧЕРНОВИЧКИ

 

Черновички разни

смешни,

те не всякога са грешни,

но хвърляме ги лесно

на боклука

за да се роди голямата

сполука.

Късметът на вратата ще

почука,

а дали ще му отворим,

не се знае.

Можем да го припознаем.

Тъй лесничко е да се

закопаем!

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??