ЧЕРНОВИЧКИ
Черновички разни
смешни,
те не всякога са грешни,
но хвърляме ги лесно
на боклука
за да се роди голямата
сполука.
Късметът на вратата ще
почука,
а дали ще му отворим,
не се знае.
Можем да го припознаем.
Тъй лесничко е да се
закопаем!
© Калоян Бинев Все права защищены