Jun 7, 2014, 10:36 AM

Червено 

  Poetry » Love
423 0 1

Цветът ти тази нощ ще е червено -
като моето прочувствено сърце,
желаеш ли да бъдеш ти за мене
море от приливни, неистови ръце...

Защото тази нощ съм чакал
толкова горещи, сиви дни,
защото имам страх от мрака
без теб, така че остани!...

© Тони Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??