7 июн. 2014 г., 10:36

Червено 

  Поэзия » Любовная
425 0 1

Цветът ти тази нощ ще е червено -
като моето прочувствено сърце,
желаеш ли да бъдеш ти за мене
море от приливни, неистови ръце...

Защото тази нощ съм чакал
толкова горещи, сиви дни,
защото имам страх от мрака
без теб, така че остани!...

© Тони Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??