Mar 7, 2015, 12:41 PM

Честит Осми март на майка ми! 

  Poetry » Other
433 0 0

Събуждам се сутрин рано.

Честит Осми март, мамо!
И нека тоз ден да е щастлив,

да си жива, здрава на тоз празник красив!
И не само на него да има красота!
Ти си най-добрата майка на света! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??