7 mar 2015, 12:41

Честит Осми март на майка ми! 

  Poesía » Otra
434 0 0

Събуждам се сутрин рано.

Честит Осми март, мамо!
И нека тоз ден да е щастлив,

да си жива, здрава на тоз празник красив!
И не само на него да има красота!
Ти си най-добрата майка на света! 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??