Mar 8, 2019, 12:15 PM

Честит празник, дами! 

  Poetry » Other
601 0 0

Честит празник, мили жéни!
Вие често от мъжете сте унижени,

те често се държат грубо с вас -

приемете моите извинения от всички нас!

На празника се чувствайте добре -

поне един ден в годината да не сте зле...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??