Честит празник, мили жéни!
Вие често от мъжете сте унижени,
те често се държат грубо с вас -
приемете моите извинения от всички нас!
На празника се чувствайте добре -
поне един ден в годината да не сте зле...
© Георги Todos los derechos reservados