Feb 14, 2017, 8:53 AM

Честит празник, мила! 

  Poetry » Love
264 0 0

Мракът чезне, разсейват се тъмите -

празникът ме озари.

Ти най-хубава си от мечтите -

те не се купуват с пари.

Нека Бог с щастие те дари,

пък макар и с друг да е дори...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??