14 февр. 2017 г., 08:53

Честит празник, мила! 

  Поэзия » Любовная
263 0 0

Мракът чезне, разсейват се тъмите -

празникът ме озари.

Ти най-хубава си от мечтите -

те не се купуват с пари.

Нека Бог с щастие те дари,

пък макар и с друг да е дори...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??